ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κοιτάζει Τιάγκο Σίλβα η Γιουβέντους

Κοιτάζει Τιάγκο Σίλβα η Γιουβέντους

Την περίπτωση απόκτησης του Τιάγκο Σίλβα φέρεται να εξετάζει η Γιουβέντους, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε πρώτη επαφή.

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Τιάγκο Σίλβα, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Όπως φαίνεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιθυμεί την έλευση ενός ακόμη έμπειρου αμυντικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ για την ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ξεκινήσει διαδικασία ανανέωσης. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί απ' τον Ιανουάριο με όποια ομάδα επιθυμεί.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο γενικός διευθυντής της "μεγάλης κυρίας", Τζουζέπε Μαρότα, πιστεύει ότι θα τον φέρει πίσω στην Ιταλία ως ελεύθερο. Γεγονός που αποδεικνύει ότι οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου θα κινηθούν για την απόκτησή του, μόνο σε περίπτωση που δεν τεθεί σε ισχύ η ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μία σεζόν.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει ήδη τη συνομιλία με την πλευρά του παίκτη, έτσι ώστε να βρεθεί η "χρυσή" τομή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος αμείβεται με 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αν τελικώς υπάρξει ευχάριστο τέλος στην υπόθεση, ο Τιάγκο Σίλβα θα επιστρέψει στην Ιταλία, μιας κι αγωνίστηκε στη Μίλαν για τρεις σεζόν (2009/12), καταγράφοντας 119 συμμετοχές κι έξι τέρματα. Στην καριέρα του με τη φανέλα της Παρί έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Γαλλίας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ζουβεντούδε, Πόρτο, Ντιναμό Μόσχας και Φλουμινένσε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ