ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κλείνει Νταρμιάν η Γιουβέντους

Burnley's Chris Wood, left, and Manchester United's Matteo Darmian chase after the ball during their English League Cup soccer match at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday Sept. 20, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Burnley's Chris Wood, left, and Manchester United's Matteo Darmian chase after the ball during their English League Cup soccer match at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday Sept. 20, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν.

Τον ποδοσφαιριστή που θα λύσει τα προβλήματα στα άκρα της άμυνας βρήκε η Γιουβέντους. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Τορίνο έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν.

Η ιταλική ομάδα θα δώσει 20.000.000 ευρώ για να πάρει τον Ιταλό διεθνή αμυντικό, με τον ίδιο τον Νταρμιάν να έχει συμφωνήσει, καθώς θέλει να επιστρέψει στο Καμπιονάτο, αφού δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο.

Για τον 28χρονο διεθνή άσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2019, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Νάπολι, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο. Σύμφωνα μάλιστα με την "Corriere dello sport" έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ