ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κίνδυνος τιμωρίας σε Κιελίνι για γροθιά στον Μπελότι

Κίνδυνος τιμωρίας σε Κιελίνι για γροθιά στον Μπελότι

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι χτύπησε με γροθιά τον Αντρέα Μπελότι στο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Τορίνο, φάση που δεν αντιλήφθηκε ο διαιτητής και που εξετάζει η λίγκα μέσω video. Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ιταλό στόπερ.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Τορίνο στο Derby della Mole χάρη σε γκολ του Άλεξ Σάντρο και συνεχίζει να καταδιώκει τη Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A.

Παρ' όλα αυτά, η νίκη ίσως αποδειχθεί "πύρρειος", αφού ενδέχεται να χάσει τον Τζιόρτζιο Κιελίνι στις επόμενες αγωνιστικές.

Ο Ιταλός αμυντικός χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον επιθετικό της "γκρανάτα", Αντρέα Μπελότι, σε ένα μαρκάρισμα στο 58ο λεπτό της συνάντησης, κίνηση που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή.

Για τη φάση δεν χρησιμοποιήθηκε VAR, αφού απαθανατίστηκε από κάμερες του "Sky Sport Italia" που είχαν αποκλειστικό περιεχόμενο από τον αγωνιστικό χώρο και δεν δούλευαν για τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

Οι αρχές θα εξετάσουν αυτό το υλικό και θα κρίνουν εάν η ενέργεια του 33χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή ήταν εσκεμμένη, ώστε στη συνέχεια να αποφασίσουν και την ποινή.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ