ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Ο Πογκμπά ήταν ο δικός μας Λεμπρόν Τζέιμς"

Κιελίνι: "Ο Πογκμπά ήταν ο δικός μας Λεμπρόν Τζέιμς"

Σε μία μάλλον... αποθεωτική δήλωση προς το πρόσωπο του Πολ Πογκμπά, προχώρησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, παρομοιάζοντας τον Γάλλο με τον Λεμπρόν Τζέιμς! Τι είπε για την εικόνα της Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έχασε εκ νέους βαθμούς στη Φλωρεντία, απέναντι στη Φιορεντίνα, με συνέπεια η Ρόμα να την πλησιάσει στο -1 και να την "ταρακουνήσει", όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου.

Κατόπιν αυτού, ένας εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της "Μεγάλης Κυρίας", ο Τζόρτζιο Κιελίνι, κλήθηκε να σχολιάσει τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, πλέκοντας το εγκώμιο του μέχρι πρότινος παίκτη της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Πολ Πογκμπά.

Για τον νυν μέσο της Γιουνάιτεντ, είπε χαρακτηριστικά πως “πέρυσι είχαμε έναν παίκτη ο οποίος ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς του ποδοσφαίρου. Μιλάω για τον Πογκμπά φυσικά. Δουλεύουμε πάνω σ' αυτό (σ.σ. στην αναπλήρωση του κενού) ".

Για την γενικότερη εικόνα της Γιουβέντους, τόνισε: “Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, πρέπει να επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι αγωνιστήκαμε σε τέσσερα εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια και δεν πήραμε βαθμό. Πρέπει να αλλάξουμε αυτήν την κακή συνήθεια. Κάτι λείπει. Το μυστικό μας ήταν πάντα η δουλειά, η αφοσίωση και το πνεύμα θυσίας”.

Ο Ιταλός είναι μέλος της Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2005. Πλέον και ευρισκόμενος στα 32 του χρόνια, θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ενώ έχει αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στις διαδοχικές επιτυχίες της ομάδας του, τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ήττα η Γιουβέντους, στο -1 Ρόμα
Μπαλντισόνι: "Δεν έχουμε πρόταση για τον Μανωλά, συζητούμε για ανανέωση συμβολαίου"
Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ
Ανακοίνωσε Τζάτζα η Βαλένθια
Πρόταση "μαμούθ" απ' τη Ρεάλ για Ντιμπάλα
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ