ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κιελίνι: "Η Μπαρτσελόνα είναι καρχαρίας που μυρίζει το αίμα"

Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι παρομοίασε την Μπαρτσελόνα με... καρχαρία για να υποδείξει τον επιθετικό κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους στη ρεβάνς για τον προημιτελικό του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τετάρτη (19/4, 21:45) τη Γιουβέντους στη ρεβάνς της ήττας (3-0) από τη "Γηραιά Κυρία" στο Τορίνο και ο αμυντικός της ιταλικής ομάδας, Τζόρτζιο Κιελίνι, σε συνέντευξή του στο "Sky Sport" υπέδειξε την... αιμοβόρα πλευρά των "μπλαουγκράνα".

"Επιθετικά είναι πολύ επικίνδυνοι. Είναι όπως οι καρχαρίες που αισθάνονται, μυρίζουν το αίμα. Είμαστε στη μέση του δρόμου. Πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να μην έχουμε φόβο. Εάν φρενάρουμε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και πετύχουμε ένα γκολ, θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ