ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Κεκλεισμένων των θυρών" τη Δευτέρα η παρουσίαση του Κριστιάνο

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP PHOTO/VICTOR CAIVANO

Η αρχική σκέψη για "χολιγουντιανή" παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, τη Δευτέρα (16/7), δεν θα πραγματοποιηθεί. Έτσι, οι "μπιανκονέρι" οπαδοί δεν θα μπορέσουν να αποθεώσουν το νέο ίνδαλμά τους, παρά μόνο στο πρώτο εντός έδρας φιλικό ματς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσγειώνεται στο Τορίνο τη Δευτέρα (16/7) και οι αρχικές σκέψεις της Γιουβέντους ήταν για "χολιγουντιανή" παρουσίαση - όπως ενδεχομένως ν' άρμοζε - στον Πορτογάλο "αστέρα" και "μπαμ" της τρέχουσα (θερινής) μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο, ότι η "Gazzetta dello Sport" κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον Κριστιάνο και τίτλο: "Τα λέμε τη Δευτέρα".

"Κεκλεισμένων των θυρών" τη Δευτέρα η παρουσίαση του Κριστιάνο

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί. Η "Γηραιά Κυρία" ενημέρωσε ότι ο Πορτογάλος σταρ θ' αφιχθεί τη Δευτέρα, θα βγάλει φωτογραφίες με τη φανέλα της νέας του ομάδας, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θ΄απαντήσει στις ερωτήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου.

Έτσι, παρά την ανυπομονησία τους, οι "μπιανκονέρι" τιφόζι δεν θα έχουν ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με το νέο ίνδαλμά τους. Αυτό θα γίνει στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του Τορίνου. Εντούτοις, δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος, για τον οποίον η ιταλική ομάδα προχώρησε στην ακύρωση του event.

Photo credits: AP Photo/Andres Kudacki, files

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ