ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Καρφιά" για την αγκαλιά του Μπουφόν με διαιτητή

"Καρφιά" για την αγκαλιά του Μπουφόν με διαιτητή

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει σχετικά με την αγκαλιά του Τζανλουίτζι Μπουφόν με τον διαιτητή, Πάολο Ταλιαβέντο, μετά το τέλος της αναμέτρησης Γιουβέντους - Λάτσιο. Υπονοούμενα για τη σχέση "Γηραιάς Κυρίας" και διαιτησίας.

Φωτιά στα social media "άναψε" ο εναγκαλισμός του Τζανλουίτζι Μπουφόν με τον διαιτητή, Πάολο Ταλιαβέντο, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο (2-0). Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ύποπτη την συγκεκριμένη πράξη.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια μετά το τέλος του αγώνα, ενώ συνομίλησαν για μερικά δευτερόλεπτα μέσα σε καλό κλίμα, καθώς και οι δύο ήταν χαμογελαστοί. Πάντως, το εν λόγω γεγονός σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, μιας κι οπαδοί αντίπαλων ομάδων υποστήριξαν ότι η αγκαλιά Μπουφόν-Ταλιαβέντο έχει να κάνει με την καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη "Γηραιά Κυρία" και την ιταλική διαιτησία.

Βέβαια, κάποιοι γύρισαν πίσω τον χρόνο και θυμήθηκαν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους, στην οποία ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε ακυρώσει γκολ του Σάλεϊ Μουντάρι. "Αγκαλιές μεταξύ συμπαικτών" και "Μιλούν για το γκολ του Μουντάρι", ήταν δύο απ' τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που παρατηρεί κανείς κάτω απ' τη φωτογραφία των δύο ανδρών.

Πάντως, υπήρξαν κι άλλοι που θεώρησαν ότι ήταν λογική στιγμή, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που διαιτητής αγκαλιάζεται με ποδοσφαιριστή. Είναι φαινόμενο που συναντάμε συχνά σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιουβέντους συνέχισε τα σερί της με τη Λάτσιο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ