ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιγκουαΐν: "Θέλουμε όλους τους τίτλους"

Ιγκουαΐν: "Θέλουμε όλους τους τίτλους"

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δήλωσε ευτυχισμένος για το νικητήριο γκολ του απέναντι στη Φιορεντίνα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους και υποσχέθηκε τίτλους. Εγκώμια από Αλέγκρι για "Πιπίτα".

Μπορείς κάλλιστα να το χαρακτηρίσεις ως το "άγγιγμα του Μίδα". Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αντικατέστησε τον Μάντζουκιτς στο 66ο λεπτό και 8 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Φιορεντίνα με το μόλις τρίτο του άγγιγμα της μπάλας στο παιχνίδι (!), για να χαρίσει έτσι στην Γιουβέντους το τρίποντο στην πρεμιέρα της Serie A.

"Είμαι ευτυχισμένος για το ντεμπούτο μου εδώ στο Τορίνο, για τη νίκη και για το γκολ. Έχουμε ακόμα να δουλέψουμε πάρα πολύ, από την Κυριακή θα αρχίσουμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο επόμενο ματς. Ήταν μία σημαντική νίκη αυτή με την Φιορεντίνα: το να ξεκινάς με νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα είναι ό,τι καλύτερο.

Αγωνιστήκαμε και υποφέραμε όλοι μαζί και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά", τόνισε στο φινάλε του αγώνα στο "Mediaset Premium" ο Αργεντινός στράικερ, για να προσθέσει: "Εδώ μου φέρθηκαν με στοργή από την πρώτη στιγμή και θέλω να απαντήσω και να τους το ανταποδώσω στο γήπεδο, παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχοι; Θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό".

Ιγκουαΐν: "Θέλουμε όλους τους τίτλους"

Από την πλευρά του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχτηκε πως "η τέχνη του Ιγκουαΐν είναι να βάζει γκολ" ενώ αναφερόμενος στο ματς με την Φιορεντίνα, είπε μεταξύ άλλων: "Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κυρίως γιατί ξεκινήσαμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν.

Στο τελευταίο πρωτάθλημα είχαμε έναν πόντο μετά από τρεις αγώνες, τώρα έχουμε τρεις πόντους μετά από 90λεπτά". Ερωτηθείς τέλος για τις φετινές μεταγραφές της "βέκια σινιόρα", απάντησε:

"Αυτό το καλοκαίρι η διοίκηση κινήθηκε καλά στις μεταγραφές. Είναι πάντως πρόωρο να μιλάμε από τώρα για το αν αυτή η ομάδα είναι πιο δυνατή από αυτή της περασμένης σεζόν. Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν όπου θα δούμε πως θα τα πάμε σε πρωτάθλημα, Champions League, Coppa Italia και ιταλικό Σούπερ Καπ".

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 2-1

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ