ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιγκουαΐν: "Ο Ντε Λαουρέντις με έσπρωξε στην Γιουβέντους"

Ιγκουαΐν: "Ο Ντε Λαουρέντις με έσπρωξε στην Γιουβέντους"
Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν παρουσιάστηκε από την Γιουβέντους, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, ενώ άφησε αιχμές κατά του προέδρου της Νάπολι Ντε Λαουρέντις (VIDEOS).

Με κάθε επισημότητα πλέον ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Ο Αργεντινός άσος, που κόστισε 90.000.000€, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που θα φτάσουν τα 7.500.000€ το χρόνο.

Την Πέμπτη (28/7) ο 28άχρονος άσος πήγε στο γήπεδο της Γιούβε και παρουσιάστηκε, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα μικρό μέρος προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Στις δηλώσεις του, πάντως, ο Ιγκουαΐν δεν κρύφτηκε και άφησε αιχμές κατά του προέδρου της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, λέγοντας ουσιαστικά πως εκείνος φταίει που αποχώρησε!

"Μαζί του δεν είχα καμία επαφή γιατί ο τρόπος σκέψης του δεν μοιάζει με τον δικό μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο ότι η απόφαση που πήρα οφείλεται κατά κάποιο τρόπο και σε αυτόν. Είναι σαν να με έσπρωξε προς αυτή την απόφαση", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Ευχαριστώ τους οπαδούς της Νάπολι και τους συμπαίκτες μου, όχι όμως αυτόν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα πλέον καμία σχέση μαζί του. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να το πω. Δεν ήταν σωστός απέναντι μου και δεν ήθελα να μείνω ούτε ένα λεπτό ακόμη μαζί του.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της Γιουβέντους για όσα έκανε για να με αποκτήσει, είμαι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι είμαι εδώ και θέλω να αποδείξω ότι δεν έκαναν λάθος που έδωσαν τόσα χρήματα για μένα".

Όσον αφορά τη σχέση του με την πόλη της Νάπολη και τον κόσμο, είπε: "Έμεινα σιωπηλός αυτές τις μέρες αλλά τώρα ήρθε ο καιρός να μιλήσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Νάπολι και δεν έχω κάποιο παράπονο και μάλιστα ευχαριστώ τους φιλάθλους για όλη την αγάπη που μου έδωσαν.

Πήρα μια απόφαση για δικούς μου λόγους και τώρα σκέφτομαι τη Γιουβέντους, στην οποία είναι το παρόν και το μέλλον για μένα. Θέλω ξανά να ευχαριστήσω τους Ναπολιτάνους γιατί ήταν υπέροχοι μαζί μου. Είναι εκνευρισμένοι μαζί μου. Έχω δει τι γίνεται στην πόλη αυτές τις ημέρες αλλά πήρα μια απόφαση που έπρεπε να πάρω και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Τέλος για τις δηλώσεις τις δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι που άσκησε κριτική στην επιλογή του, δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος με την απόφαση μου. Δεν έχω να του πω τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ