ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιδού η νέα φανέλα της Γιουβέντους

Ιδού η νέα φανέλα της Γιουβέντους

Η Adidas θα ντύνει από τη νέα σεζόν τη Γιουβέντους και η σκέψη της για τη φανέλα της σεζόν 2015-16 είναι καθόλα εντυπωσιακή. Δείτε την και μάθετε τα οικονομικά οφέλη αυτής της συμφωνίας για τους "μπιανκονέρι".

Αυτό θα πει αλλαγή. Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τη Nike από τη νέα αγωνιστική σεζόν η Γιουβέντους θα κάνει ντεμπούτο ντυμένη σύμφωνα με τις "επιταγές" της Adidas και αυτό που περιμένουν όλοι να δουν είναι πόσο διαφορετική θα εμφανιστεί...

Αν κρίνουμε πάντως από τα πρώτα σχέδια της Adidas για τη "νέα Γιούβε" οι αλλαγές θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Και αυτό γιατί στην ασπρόμαυρη φανέλα της σεζόν 2015-16 δεν θα υπάρχουν μόνο τα τρία χρυσά αστέρια (το καθένα συμβολίδει μία δεκάδα πρωταθλημάτων) και η τρικολόρε σημαία στο κέντρο αλλά και το ασημένιο αστέρι στη δεξιά πλευρά προς τιμήν του 10ου Κυπέλλου Ιταλίας ( πρώτη ομάδα που έφτασε σε διψήφιο αριθμό κατακτήσεων ).

Ιδού η νέα φανέλα της Γιουβέντους

Το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι "μπιανκονέρι" με την Adidas είναι για τα επόμενα έξι χρόνια και το συνολικό κέρδος θα είναι της τάξης των 139,5 εκατομμυρίων ευρώ: αυτό σημαίνει πως ετησίως θα μπαίνουν στα ταμεία της "βέκια σινιόρα" 23,25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο σε σύγκριση με τα 11 εκ.ευρώ που έδινε μέχρι πρότινος η Νike για κάθε χρόνο συνεργασίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ