ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

H συγκινητική αφιέρωση του Μπονούτσι στα παιδιά του

H συγκινητική αφιέρωση του Μπονούτσι στα παιδιά του

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε πως αφιέρωσε το γκολ κόντρα στην Νάπολι στα παιδιά του, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που βίωσε λόγο του προβλήματος υγείας του ενός γιου του. (VIDEO)

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι, επικρατώντας με 2-1 της Νάπολι στο "Juventus Stadium". Το πρώτο γκολ των "μπιανκονέρι" σημείωσε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος και το αφιέρωσε στα δύο παιδιά του.

Ο 29χρονος άσος, μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησε τα ιταλικά ΜΜΕ και τόνισε πως ανυπομονούσε γι' αυτή την στιγμή, καθώς πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας του προβλήματος υγείας του ενός γιου του.

"Δεν έβλεπα την ώρα να σκοράρω. Σχημάτισα τα αρχικά γράμματα από τα ονόματα των παιδιών μου, αλλά και της γυναίκας μου. Περάσαμε μια πραγματικά σκληρή περίοδο, αλλά βγήκαμε πιο δυνατοί, αυτός είναι ο χαρακτήρας της οικογένειας μου και όσων είναι δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Γιουβέντους διότι ήταν πάντα δίπλα μου, σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Μου έδωσαν δύναμη, με έκαναν να δω τα πάντα με θετική ενέργεια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το γκολ και την αφιέρωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αντίδραση του Ιγκουαΐν μετά το γκολ επί της Νάπολι
Η Γιουβέντους νίκησε με Ιγκουαΐν τη Νάπολι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ