ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η πώληση του Μπονούτσι φέρνει Μάτιτς στη Γιουβέντους

Chelseas Nemanja Matic shouts to his teammates during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City, at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelseas Nemanja Matic shouts to his teammates during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City, at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους, ύστερα απ' την πώληση του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Μίλαν, κινείται για την απόκτηση του Νέμανια Μάτιτς απ' την Τσέλσι.

H πώληση του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Μίλαν δημιούργησε ένα σημαντικό κενό στο κέντρο της άμυνας της Γιουβέντους. Ο Ιταλός στόπερ αποτελούσε τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής των "μπιανκονέρι", οι οποίοι πλέον είναι αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τον διάδοχό του.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πρώτος στόχος των διοικούντων τη "Γηραιά Κυρία" είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, με τον Νέμανια Μάτιτς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Sky Sports", η "Γιούβε" έκανε νύξη στην Τσέλσι για τον Σέρβο μέσο, με τους ανθρώπους των "μπλε" να ζητούν 45.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Λονδρέζοι θέλησαν να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Αλέξ Σάντρο, ο οποίος αποτελεί "διακαή πόθο" του Αντόνιο Κόντε για την αριστερή πλευρά της αγγλικής ομάδας, όμως οι "μπιανκονέρι" δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μάτιτς, αλλά, ύστερα απ' τις τελευταίες εξελίξεις η Γιουβέντους φαίνεται πως έχει αποκτήσει προβάδισμα για τον 28χρονο χαφ. Tην περυσινή σεζόν, ο Μάτιτς πραγματοποίησε 40 συμμετοχές με την Τσέλσι, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας εννιά ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ