ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η πώληση του Λεμινά φέρνει Ματουιντί ή Ενζονζί στη Γιουβέντους

Η πώληση του Λεμινά φέρνει Ματουιντί ή Ενζονζί στη Γιουβέντους

Σύμφωνα με την "Tuttosport", η Γιουβέντους, ύστερα απ' την πώληση του Λεμινά στη Σαουθάμπτον, θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση ενός εκ των Μπλεζ Ματουιντί ή Στεβέν Ενζονζί.

H επικείμενη πώληση του Μαριό Λεμινά στη Σαουθάμπτον αναμένεται να λύσει τα χέρια των διοικούντων τη Γιουβέντους όσον αφορά στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας " Tuttosport", οι άνθρωποι της "Γιούβε" έχουν προκρίνει δύο περιπτώσεις.

Ο πρώτος στόχος παραμένει ο Στεβέν Ενζονζί της Σεβίλλης, αλλά το γεγονός πως οι Ανδαλουσιάνοι ζητούν 40.000.000 ευρώ... ακατέβατα βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση του deal. Βέβαια, πλέον, οι "μπιανκονέρι" έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν κατά πολύ την προσφορά τους, αφού τα 18.000.000 ευρώ του Λεμινά αποτελούν ένα σημαντικό ατού στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα δώσει το παρών στο φιλικό αγώνα μεταξύ της Σεβίλλης και της Έβερτον το μεσημέρι της Κυριακής, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επαφή-συζήτηση με τους διοικούντες την ισπανική ομάδα για τον Γάλλο χαφ.

Από εκεί και πέρα, στα... ραντάρ της Γιουβέντους παραμένει κι ο Μπλεζ Ματουιντί. Ο Γάλλος μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι ενόψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, το οποίο σημαίνει πως οι Γάλλοι δεν μπορούν να ζητήσουν πολλά χρήματα για την παραχώρησή του.

Απ' την πλευρά της, η Γιουβέντους προσφέρει 15.000.000 ευρώ, με την Παρι να ζητάει 25.000.000 ευρώ. Όμως, το πιθανότερο είναι, σε περίπτωση που οι "μπιανκονέρι" καταλήξουν στον Ματουιντί, το deal να κλείσει κάπου στη μέση.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ