ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους πληρώνει το καλοκαίρι τη ρήτρα του Κόστα

Bayern's Douglas Costa controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Douglas Costa controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, επιβεβαίωσε ότι ο Ντόουγκλας Κόστα δεν θα επιστρέψει στους Βαυαρούς, αφού θα τον αγοράσει η Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018.

Παίκτης της Γιουβέντους θα γίνει μόνιμα το προσεχές καλοκαίρι ο Ντόουγκλας Κόστα. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ανακοίνωσε σε ετήσια συνεδρίαση ότι η "γηραιά κυρία" θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς τον Ιούνιο και θα κάνει δικό της τον παίκτη.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι του 2017 με διετή δανεισμό έναντι 6.000.000 ευρώ και την υποχρέωση των "μπιανκονέρι" να καταβάλουν 40.000.000 ευρώ μέσα σε αυτό το διάστημα για να τον αγοράσουν.

Η κίνηση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε μερικούς μήνες, αφού ο 27χρονος φαίνεται πως έχει πείσει τους ανθρώπους των "μπιανκονέρι", έστω κι αν δεν αποτελεί βασική επιλογή πάντοτε στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader



TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ