ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να επενδύσει το καλοκαίρι 230.000.000 ευρώ!

Juventus' Miralem Pjanic holds up the trophy as he celebrates with teammates after beating AC Milan 4-0 in the Italian Cup final soccer match, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Miralem Pjanic holds up the trophy as he celebrates with teammates after beating AC Milan 4-0 in the Italian Cup final soccer match, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Γιουβέντους δεν εφησυχάζει παρά το νταμπλ που απέκτησε και ετοιμάζεται να επενδύσει 230.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για τη μετεγγραφική της ενίσχυση, παίρνοντας παίκτες που θα τη βοηθήσουν να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Πρώτα πήρε το Κύπελλο, διαλύοντας με 4-0 στον τελικό τη Μίλαν, ενώ στο πρωτάθλημα άφησε τη Νάπολι να πιστέψει ότι ήρθε η ώρα της, αλλά της πήρε τη μπουκιά από το στόμα, κατακτώντας το πρωτάθλημα για έκτη σερί χρονιά. Η Γιουβέντους κυριαρχεί στην Ιταλία και όπως προκύπτει από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", ετοιμάζεται να ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι.

Η Νάπολι πήρε τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της και θέλει να πάρει παίκτες από το "πάνω ράφι", ώστε να σηκώσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα που διεκδικεί τα τελευταία χρόνια, αλλά μονίμως το χάνει, η Ίντερ ανανέωσε με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και για το λόγο αυτό η Γιουβέντους δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα ρίξει πακτωλό χρημάτων για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Για τους Ματία Περίν, Ματέο Νταρμιάν, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Ματέο Κόβατσιτς, Άλβαρο Μοράτα, Ντόουγκλας Κόστα και Εμρέ Τζαν είναι έτοιμη να δαπανήσει 230.000.000 ευρώ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

Για τον 25χρονο γκολκίπερ, Ματία Περίν, προσφέρει 10.000.000 ευρώ, καθώς έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Τζένοα και ενώ προορίζεται για διάδοχος του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Για τον 28χρονο αμυντικό, Ματέο Νταρμιάν, είναι έτοιμη να δαπανήσει 15.000.000 ευρώ, καθώς λήγει του χρόνου το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο στόχαστρο είναι και ο 23χρονος αμυντικός της Ατλέτικο, Χοσέ Μαρία Χιμένες. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του. ύψους 60.000.000 ευρώ.

Ο 24χρονος μέσος, Εμρέ Τζαν, αποκτάται ελεύθερος, ενώ για τον συνομήλικό του, Ματέο Κόβατσιτς, προσφέρει 40.000.000 ευρώ.

Ο Ντόουγκλας Κόστα (27χρονος εξτρέμ), αγωνίστηκε δανεικός από τη Μπάγερν Μονάχου και υπάρχει οψιόν αγοράς του στα 40.000.000 ευρώ.

Τέλος, η Γιουβέντους θέλει τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επιθυμεί να φύγει από την Τσέλσι, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με την Γιουβέντους . Το κόστος αγγίζει τα 60.000.000 ευρώ.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να επενδύσει το καλοκαίρι 230.000.000 ευρώ!
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ