ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

H Γιουβέντους δίνει Κουαδράδο στη Ρόμα για Μανωλά

H Γιουβέντους δίνει Κουαδράδο στη Ρόμα για Μανωλά

Οι διοικούντες τη Γιουβέντους φέρονται διατεθειμένοι να "θυσιάσουν" τον Χουάν Κουαδράδο προκειμένου να φέρουν τον Κώστα Μανωλά στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους αναζητά τον διάδοχο του Λεονάρντο Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας, ύστερα απ' την παραχώρηση του 30χρονου στόπερ στη Μίλαν. Πολύ ψηλά στη λίστα των "μπιανκονέρι" βρίσκεται το όνομα του Κώστα Μανωλά, τον οποίο οι διοικούντες την ιταλική ομάδα θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τo " calciomercato.com", οι άνθρωποι της "Γηραιάς Κυρία" είναι διατεθειμένοι να "θυσιάσουν" τον Χουάν Κουαδράδο προκειμένου να φέρει τον Έλληνα αμυντικό στο Τορίνο. Το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι σχέσεις μεταξύ του Κολομβιανού εξτρέμ και των "μπιανκονέρι" δεν είναι καλές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Βέβαια, προς το παρόν, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν βρίσκει θετικούς τους ιθύνοντες της Ρόμα, αφού προτιμούν χρήματα προκειμένου να προχωρήσουν τις μεταγραφικές υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές, όπως για παράδειγμα του Ριγιάντ Μαχρέζ. Θυμίζουμε πως η Ρόμα ζητάει περίπου 35.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Μανωλά.

Photo Credits: AP Photo

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ