ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

H Γιουβέντους αποκάλυψε το ακριβές κόστος μεταγραφής του Ρονάλντο

H Γιουβέντους αποκάλυψε το ακριβές κόστος μεταγραφής του Ρονάλντο

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Τρίτης (10/07).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχωρεί από τους "μερένγκες" ύστερα από εννιά χρόνια, αφήνοντας ως παρακαταθήκη δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Copa del Rey, δύο Supercopa de España, τέσσερα Champions League, δύο UEFA Super Cup και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ήρθε κι η ανακοίνωση απ' την πλευρά της Γιουβέντους, η οποία αποκαλύπτει λεπτομέρειες του deal. Συγκεκριμένα, η "Γηραιά Κυρία" θα καταβάλλει 100.000.000 ευρώ σε βάθος διετίας, ενώ άλλα 12.000.000 ευρώ θα δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

H Γιουβέντους αποκάλυψε το ακριβές κόστος μεταγραφής του Ρονάλντο

Όσον αφορά στον Ρονάλντο, θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το οποίο θα του αποφέρει 30.000.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Γιουβέντους, αλλά και της Serie A, αφού η προηγούμενη ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Νάπολι στη "Γιούβε" έναντι 90.000.000 ευρώ.

H ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο
Το συγκινητικό μήνυμα του Ράμος στον Ρονάλντο
Όταν οι οπαδοί της Γιουβέντους αποθέωσαν τον Ρονάλντο
Photo: Ο Ανιέλι στο ελληνικό ξενοδοχείο όπου μένει ο Ρονάλντο
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ