ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Γλυκοκοιτάζει" τον Λουκακού η Γιουβέντους

"Γλυκοκοιτάζει" τον Λουκακού η Γιουβέντους

Τον Ρομελού Λουκακού θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα η Γιουβέντους. Στο πρόσωπο του Βέλγου οι Ιταλοί βλέπουν τον αντικαταστάτη του Μάντζουκιτς στην επίθεση της "Μεγάλης Κυρίας".

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Ρομελού Λουκακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, ο Βέλγος επιθετικός θα απασχολήσει τη "Μεγάλη Κυρία" στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους φαντάζει ιδανικό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στην Αγγλία.

Για την ακρίβεια, μετρά επτά τέρματα σε δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και League Cup. Στις 12 Σεπτεμβρίου πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στη Σάντερλαντ (3-0) μέσα σε 11 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα!

Αν τελικώς μεταβεί στην Ιταλία θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάριο Μαντζουκιτς, μιας και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (σ.σ. μετρά μόλις ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές στη Serie A).

Βέβαια, λόγω σε πιθανή μετακίνηση στην Ιταλία έχει και η Έβερτον, μιας κι ο Λουκακού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (σ.σ. ανανέωσαν τη συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2016).

Ο Ρομελού Λουκακού έχει αγωνιστεί σε Άντερλεχτ, Τσέλσι, Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και Έβερτον, έχοντας σκοράρει 100 γκολ στην καριέρα του. Απ' το 2010 αγωνίζεται με τη φανέλα με το εθνόσημο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ