ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φήμες για συμφωνία της Γιουβέντους με Ντιμπάλα

Φήμες για συμφωνία της Γιουβέντους με Ντιμπάλα

Ο Παλέρμο έκανε δεκτές προτάσεις της Γιουβέντους και της Μίλαν, φαίνεται όμως ο Πάουλο Ντιμπάλα συμφώνησε ήδη με την "γηραιά κυρία"

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, επιβεβαίωσε την Πέμπτη πως Μίλαν και Γιουβέντους έχουν κάνει σοβαρές προτάσεις και έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα, ήδη όμως οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο παίκτης συμφώνησε με την "γηραιά κυρία".

"Περιμένουμε τον μάνατζέρ του να μιλήσει με δύο ή τρεις ομάδες, μετά θα μιλήσει μαζί μου και βλέπουμε", τόνισε ο Τζαμπαρίνι και συνέχισε: "Η Γιουβέντους και Μίλαν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μου, ενώ η Ίντερ είναι λίγο πίσω".

Στο τελευταίο ματς με την Αταλάντα δεν αγωνίστηκε έπειτα από εντολή του Τζαμπαρίνι. "Ήθελα να τον προστατέψω από τραυματισμό, καθώς είναι θησαυρός, αλλά σύντομα θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους. Θα παίξει στα τελευταία εκτός έδρας ματς και μάλιστα ως αρχηγός. Η Παλέρμο επιβεβαιώνει ξανά πως βγάζει νέους πρωταθλητές", πρόσθεσε έχοντας στο μυαλό του τους Τόνι, Καβάνι και Παστόρε.

Μέχρι 40.000.000 ευρώ

Το βράδυ της Πέμπτης οι πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν πως ο μάνατζερ του παίκτη συμφώνησε με την Γιουβέντους σε 5ατές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές από 2.200.000 μέχρι 3.000.000 ευρώ.

Η μεταγραφή θα είναι στα 32.000.000 ευρώ και με τα μπόνους θα φτάσει στα 40.000.000 ευρώ, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα μιλήσει και με τη Μίλαν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ