ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φέρνει Φαλκάο για το CL η Γιουβέντους;

Φέρνει Φαλκάο για το CL η Γιουβέντους;

Η Γιουβέντους έχασε το περασμένο καλοκαίρι τη μάχη με τη Μ. Γιουνάιτεντ για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, όμως φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ρελάνς και να τον κάνει δικό της την περίοδο του Ιανουαρίου!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Κολομβιανό άσο με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό όμως η συγκεκριμένη κίνηση δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει ωφελήσει ουσιαστικά τους "κόκκινους διαβόλους", με τον παίκτη να έχει παίξει μόλις τρεις φορές βασικός στην Premier League και να έχει βρει μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato" ο αγγλικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να πληρώνει για πολύ καιρό έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται και για το λόγο αυτό αναζητεί φόρμουλα για να λύσει πρόωρα τη συνεργασία μαζί του.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως η Γιουβέντους είναι μία ομάδα που θα ενδιαφερθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Λατινοαμερικανό φορ έχοντας υπόψη της πως θα μπορέσει να την βοηθήσει και στο Champions League μιας που δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη στιγμή το ετήσιο κασέ του Φαλκάο είναι στα 12.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως η "βέκια σινιόρα" μπορεί με ένα ποσό της τάξης των 6.000.0000 ευρώ να κλείσει το deal με τη Μονακό για να τον αποκτήσει δανεικό για το δεύτερο μισό της σεζόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ