ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φαβορί ο Γκαράι για αντι-Μπονούτσι στη Γιουβέντους

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Ezequiel Garay during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Ezequiel Garay during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με την "Tuttosport", ο Εσέκιελ Γκαράι είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον διάδοχο του Λεονάρντο Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας της Γιουβέντους.

Η αποχώρηση του Λεονάρντο Μπονούτσι για τη Μίλαν άφησε ένα σημαντικό κενό στο κέντρο της άμυνας της Γιουβέντους. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα βρίσκονται σε αναζήτηση του ιδανικού διαδόχου του Ιταλού στόπερ, με τον Εσέκιελ Γκαράι να κερδίζει έδαφος τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την "Tuttosport", οι άνθρωποι της "Γιούβε" έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Αργεντινού αμυντικού, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη "Γηραιά Κυρία". Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν απ' τις απαιτήσεις της Βαλένθια, η οποία τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 24.000.000 ευρώ απ' τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το συμβόλαιο του 30χρονου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ενώ την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τις "νυχτερίδες".

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Φαβορί ο Γκαράι για αντι-Μπονούτσι στη Γιουβέντους

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ