ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εβρά: "Υποχρεωμένοι για νίκες στην Ευρώπη"

Εβρά: "Υποχρεωμένοι για νίκες στην Ευρώπη"

Πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους έχει φέτος την κατάλληλη φόρμουλα για να τα πάει καλά στην Ευρώπη εμφανίστηκε ο Πατρίς Εβρά σε συνέντευξή του. Τι είπε για τα δύσκολα ματς που έπονται με Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Οφείλουμε να νικάμε στο Champions League από σεβασμό στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Συζήτησα για πολύ ώρα με τον Τέβες, ούτε αυτός καταλαβαίνει για ποιο λόγο τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους δεν προχώρησε στην Ευρώπη.

Ήταν ίσως ζήτημα χαρακτήρα ή προσωπικότητας, αλλά θα προσθέσουμε και από αυτά. Δεν πουλάω όνειρα, θα ζήσουμε το Champions League παιχνίδι με παιχνίδι.

Στην Ευρώπη πρέπει να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε σχέση με το πρωτάθλημα επειδή εκεί οι αντίπαλοί σου μπορεί να σε τιμωρήσουν άμεσα. Το πρώτο ματς που δώσαμε είναι πάντα το πιο δύσκολο και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη.

Τώρα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα", δήλωσε ο Γάλλος άσος στον τηλεοπτικό σταθμό της Γιουβέντους, για να προσθέσει αναφορικά με το ντέρμπι κορυφής που έπεται με τη Μίλαν.

"Δύσκολο το ματς του Σαββάτου. Εμείς όμως είμαστε η Γιούβε και όταν υπέγραψε σε αυτή την ομάδα ήθελα να παίρνω μέρος σε τέτοια ματς. Θα παίξουμε στην έδρα τους αλλά στο χέρι μας είναι να τους δείξουμε πως είμαστε οι πρωταθλητές".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ