ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εβρά σε Κριστιάνο: "Αν θες να παίζεις μέχρι το 2050, η Γιουβέντους είναι η κατάλληλη ομάδα"

Portugal's Cristiano Ronaldo, right, embraces France's Patrice Evra at the end of  the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo, right, embraces France's Patrice Evra at the end of the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πατρίς Εβρά υποστήριξε ότι η Γιουβέντους είναι η κατάλληλη ομάδα για τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι θέλει ν' αγωνίζεται μέχρι την ηλικία των 40 ετών. Ο πρώην συμπαίκτης (2006-2009) του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, το τράβηξε... λίγο περισσότερο, αλλά χτύπησε στο "ευαίσθητο σημείο" του Πορτογάλου προκειμένου να τον πείσει ότι η Γιουβέντους είναι η κατάλληλη ομάδα για να αποτελέσει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

"Δεν υπάρχει άλλη ομάδα, στην οποία πρέπει να πάει. Είναι απλό. Η Γιουβέντους θα είναι πάντα στην καρδιά μας, δεν μπορείς να φτύνεις στο πιάτο που έχεις φάει.

Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του αλλά εάν θέλει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι το 2050, η Γιουβέντους είναι η σωστή επιλογή. Κριστιάνο, πάρε τη σωστή απόφαση και να ξέρεις πως οι Ιταλοί οπαδοί θα σε αγαπήσουν.

Να ξέρεις όμως ότι θα χρειαστείς να κάνεις μεγάλες θυσίες. Όταν πας στην Γιουβέντους πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά επειδή δεν υπάρχουν διακοπές", υποστήριξε ο Γάλλος αναφερόμενος στο σίριαλ μετακίνησης του CR7 από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ