ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ετοιμάζει πρόταση για Τζαν η Γιουβέντους

Liverpool's Emre Can, centre, skips past the challenge of Hertha's Per Skjelbred and is pursued by Fabian Lustenberger, left, during the international club friendly soccer match between Hertha BSC and FC Liverpool in the Olympia Stadium in Berlin, Germany, Saturday,  July 29, 2017.  (Soeren Stache/dpa via AP)
Liverpool's Emre Can, centre, skips past the challenge of Hertha's Per Skjelbred and is pursued by Fabian Lustenberger, left, during the international club friendly soccer match between Hertha BSC and FC Liverpool in the Olympia Stadium in Berlin, Germany, Saturday, July 29, 2017. (Soeren Stache/dpa via AP) AP

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Εμρέ Τζαν.

Το όνομα του Εμρέ Τζαν επανέρχεται στο προσκήνιο για τη Γιουβέντους. Ο Γερμανός μέσος πήρε κεφάλι απ' τον Στεβέν Ενζονζί στην κούρσα για τον "εκλεκτό" της μεσαίας γραμμής, με τους "μπιανκονέρι" να ετοιμάζουν πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την " Corriere dello Sport", η αγγλική ομάδα δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του μ' ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν απ' το αν η Μπαρτσελόνα θα συμπεριλάβει τον Αντρέ Γκόμες στα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γκόμες χαίρει της εκτίμησης του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θεωρεί πως ο Πορτογάλος χαφ μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή των "κόκκινων".

Σε ό,τι αφορά στις ετήσιες απολαβές του Τζαν, το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τη "Γηραιά Κυρία" προσφέρουν 5.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώνεται το 2018 και -μέχρι στιγμής- δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους. Το συγκεκριμένο παράγοντα θέλει να εκμεταλλευτεί η "Γιούβε" προκειμένου να τον κάνει "δικό" της με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ετοιμάζει πρόταση για Τζαν η Γιουβέντους

Photo Credits: Soeren Stache/dpa via AP

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ