ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίθεση Ανιέλι σε UEFA και Κολίνα για VAR

Andrea Agnelli, president of Juventus, arrives at the Allianz Arena stadium prior to the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Juventus Turin in Munich, Germany, Tuesday, March 15, 2016. Bayern will face Juventus on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Andrea Agnelli, president of Juventus, arrives at the Allianz Arena stadium prior to the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Juventus Turin in Munich, Germany, Tuesday, March 15, 2016. Bayern will face Juventus on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Αντρέα Ανιέλι αναφέρθηκε σε διαιτητικά λάθη μόνιμα εις βάρος ιταλικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μίλησε κατά της UEFA και του Πιερλουίτζι Κολίνα για το VAR.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, εμφανίστηκε οργισμένος από τα διαιτητικά λάθη που θεωρεί ότι οδήγησαν στον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Ρεάλ στα προημιτελικά του Champions League.

Ο ισχυρός άντρας της "γηραιάς κυρίας" αρχικά στάθηκε στα πολλά λάθη, όπως θεωρεί, που συμβαίνουν εναντίον ιταλικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

"Δεν καταλαβαίνω πώς αυτά τα επεισόδια γίνονται πάντοτε εις βάρος των Ιταλών. Δεν συνέβη μόνο απόψε, το είδα και στον αποκλεισμό της Μίλαν από την Άρσεναλ, στο επεισόδιο με τη Λάτσιο, με τη Ρόμα επίσης ή αυτό με τον Κουαδράδο για μας στο 1ο παιχνίδι".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απουσία VAR από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και κάλεσε την UEFA να κινητοποιηθεί, κατεύθυνση προς την οποία θα πιέσει κι ο ίδιος ως πρόεδρος της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων).

"Έχουμε χώρες με VAR και στο Champions League δεν έχουμε. Θα πιέσω προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Champions League πρέπει να αναβαθμιστεί. Η UEFA δεν είναι εναντίον του VAR, όμως υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Πρέπει να κινητοποιηθούν. Έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση για τη Γιουβέντους. Δεν ήταν ούτε κόκκινη κάρτα στον Ντιμπάλα (σ.σ. στο 1ο παιχνίδι). Απόψε ο διαιτητής δεν καταλάβαινε τίποτα".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον νυν αρχιδιαιτητή της UEFA και πασίγνωστο βετεράνο συμπατριώτη του διαιτητή, Πιερλουίτζι Κολίνα: "Είναι ένα πρόβλημα του κομισάριου, ο οποίος πρέπει να αλλάζει κάθε 2-3 χρόνια".

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ