ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίσημο: Στη Γιουβέντους ο Μπεντανκούρ

Foto LaPresse - Daniele Badolato
04/04/2017 Torino ( Italia)
Sport Calcio
ESCLUSIVA JUVENTUS
Rodrigo Bentancur firma il contratto con la Juventus
Nella foto: Rodrigo Bentancur , Giuseppe Marotta

Photo LaPresse - Daniele Badolato
04 April 2017 Turin ( Italy)
Sport Soccer
Rodrigo Bentancur signing with Juventus 
In the pic: Rodrigo Bentancur , Giuseppe Marotta
Foto LaPresse - Daniele Badolato 04/04/2017 Torino ( Italia) Sport Calcio ESCLUSIVA JUVENTUS Rodrigo Bentancur firma il contratto con la Juventus Nella foto: Rodrigo Bentancur , Giuseppe Marotta Photo LaPresse - Daniele Badolato 04 April 2017 Turin ( Italy) Sport Soccer Rodrigo Bentancur signing with Juventus In the pic: Rodrigo Bentancur , Giuseppe Marotta LAPRESSE

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης της Γιουβέντους είναι κι επίσημα ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, καθώς οι "μπιανκονέρι" ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (21/04) την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο Ουρουγουανός κεντρικός μέσος βρισκόταν στο Τορίνο τις τελευταίες ημέρες, όπου και πέρασε επιτυχημένα από ιατρικές εξετάσεις.

Η "Γιούβε" κατέβαλε 9.400.000 ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς για χάρη του, με τον 19χρονο χαφ να τίθεται στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απ' το προσεχές καλοκαίρι. Την εφετινή σεζόν ο Μπεντανκούρ είχε δύο ασίστ σε 11 αγώνες με την αργεντίνικη ομάδα, ενώ συνολικά μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ σε 46 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο.

To tweet των "μπιανκονέρι":

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ