ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίσημο: Στη Γιουβέντους μέχρι το 2022 ο Ντιμπάλα

Juventus's Paulo Dybala celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus's Paulo Dybala celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Τη φανέλα της Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2022 θα φορά ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη "Γηραιά Κυρία" και ταυτόχρονα έβαλε "ταφόπλακα" στα όνειρα των "μνηστήρων".

Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα. Η "Γηραιά Κυρία" ήταν εδώ καιρό σε "ανοιχτή γραμμή" με τον Αργεντινό επιθετικό και το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (13/4) ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας.

Θα λέγαμε ότι το νέο συμβόλαιο ήρθε στην ιδανική στιγμή για τον 23χρονο, μιας και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Γιουβέντους στην επικράτηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3-0), για τη φάση των "8" του Champions League, ενώ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Επίσης, το τελευταίο διάστημα το όνομά του ενεπλάκη με σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης, αλλά προς το παρόν, εκείνος επιλέγει να παραμείνει στο Τορίνο και να κατακτήσει τίτλους με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ακόμα, οι ετήσιες του απολαβές θα εκτοξευτούν στα 7.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ εκείνο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον είναι το ότι η "Γηραιά Κυρία" δεν έχει θέσει ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανοί "μνηστήρες" θα πρέπει να καταθέσουν κατευθείαν πρόταση στη Γιουβέντους.

"Θέλω να πετυχαίνω σε οτιδήποτε κάνω κι αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους είναι η καταλληλότερη ομάδα για να κατακτήσω τίτλους", τόνισε ο Αργεντινός διεθνής, ο οποίος φάνηκε ικανοποιημένος απ' την επιλογή του.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ