ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επίσημο: Αποχωρεί απ' τη Γιουβέντους ο Ντάνι Άλβες

Juventus' Dani Alves celebrates after scoring during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Dani Alves celebrates after scoring during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

O Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ και επιβεβαίωσε πως ο Ντάνι Άλβες θα αποχωρήσει απ' τους "μπιανκονέρι".

Παρελθόν απ' το ρόστερ της Γιουβέντους θα αποτελέσει τις προσεχείς ημέρες ο Ντάνι Άλβες. Η επιβεβαίωση ήρθε από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα απ' τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των "μπιανκονέρι", Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος κι αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος μπακ ζήτησε να αποχωρήσει απ' την ομάδα, καθώς θέλει να ζήσει μία νέα εμπειρία.

"Δεν πρόκειται για αποτυχία. Το κίνητρο είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Ντάνι Άλβες μας ενημέρωσε πως θέλει να ζήσει μία διαφορετική εμπειρία. Γι' αυτό το λόγο αποφασίσαμε να λύσουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Προφανώς, υπάρχει μία πικρία για τις δηλώσεις του, όμως σας διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις μας" , ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του στο " Tutto Juve".

Ο Ντάνι Άλβες αποκτήθηκε ως ελεύθερος το περυσινό καλοκαίρι απ' την Μπαρτσελόνα και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η "Γιούβε" να κατακτήσει το νταμπλ στην Ιταλία, αλλά και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League. Συνολικά, πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με έξι γκολ και εφτά ασίστ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο συνυπήρξαν για μία τετραετία στην Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ