ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εντείνει το ενδιαφέρον της για Λουκακού η Γιουβέντους

SUNDERLAND, ENGLAND - SEPTEMBER 12:  Romelu Lukaku of Everton celebrates as he scores their third goal and completes his hat trick during the Premier League match between Sunderland and Everton at Stadium of Light on September 12, 2016 in Sunderland, England.  (Photo by Stu Forster/Getty Images)
SUNDERLAND, ENGLAND - SEPTEMBER 12: Romelu Lukaku of Everton celebrates as he scores their third goal and completes his hat trick during the Premier League match between Sunderland and Everton at Stadium of Light on September 12, 2016 in Sunderland, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images) GETTY IMAGES

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ρομελού Λουκακού αποτελεί δεδομένο και το αν θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του εξαρτάται από δύο παράγοντες.

Η Γιουβέντους βλέπει στο πρόσωπο του Ρομελού Λουκακού έναν παίκτη που, δεδομένης και της ηλικίας του, θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικότατο μέλος της για κάμποσα χρόνια. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το αν θα κινηθεί για την απόκτησή του, θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες.

Πρώτον, από το ποσό που προτίθεται να διαθέσει, καθώς η Έβερτον κοστολογεί τον Βέλγο φορ στα 50.000.000 ευρώ. Δεύτερον, από την απόφαση που θα παρθεί αναφορικά με το μέλλον του Μάριο Μάντζουκιτς.

Τον Κροάτη επιθετικό είχε προσεγγίσει ομάδα από την Κίνα κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο και το εν λόγω ενδιαφέρον αναμένεται να "αναζωπυρωθεί" είτε τον Ιανουάριο, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε περίπτωση που τελικά ο 30χρονος αποχωρήσει από τη "Μεγάλη Κυρία", πράγμα πολύ πιθανό, πρώτος στη μεταγραφική λίστα έχει τοποθετηθεί ο Λουκακού.

Μάλιστα, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (27/11) ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Έβερτον , έδωσαν το "παρών" σκάουτερ της ιταλικής ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσουν και να επαναξιολογήσουν την περίπτωσή του 23χρονου.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Έβερτον έχει μετρήσει 7 γκολ σε 12 εμφανίσεις κατά την τρέχουσα σεζόν, ενώ και πέρυσι ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας του, αφού πέτυχε 18 τέρματα σε 37 συμμετοχές στην Premier League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ