ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ελεύθερος από τη Γιουβέντους ο Άλβες

Juventus' Dani Alves celebrates after scoring during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Dani Alves celebrates after scoring during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε κι επίσημα από τη Γιουβέντους, η οποία ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του 34χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

Ο κύκλος του Ντάνι Άλβες στη Γιουβέντους έκλεισε μετά από μόλις μία σεζόν. Η ιταλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημοποίησε τη λύση του συμβολαίου, το οποίο είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με προοπτική επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος "πληρώνει" με αυτόν τον τρόπο το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις που έκανε, με τις οποίες προέτρεπε τον Πάουλο Ντιμπάλα να φύγει από τους "μπιανκονέρι".

Μετά από έξι γκολ και άλλες τόσες ασίστ σε 33 αναμετρήσεις, ο δεξιός μπακ αποχωρεί από το Τορίνο με το νταμπλ στην Ιταλία και συμμετοχή στον τελικό του Champions League.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άλβες να ξανασμίγει με τον αγαπημένο προπονητή της καριέρας του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ