ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εκτός κορυφής μετά από 64 αγωνιστικές!

Εκτός κορυφής μετά από 64 αγωνιστικές!

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει η Γιουβέντους στη νέα Serie A καθώς η ήττα από την Ουντινέζε την υποχρέωσε να μείνει για πρώτη φορά εκτός κορυφής μετά από σχεδόν δύο χρόνια! Διαβάστε το story.

Η Ουντινέζε πήρε τη νίκη της αγωνιστικής στην ανατολή του νέου ιταλικού πρωταθλήματος, με 1-0 μέσα στο "Juventus Stadium", και με το αποτέλεσμα αυτό όχι μόνο έφτιαξε τη δική της ψυχολογία ενόψει της συνέχειας αλλά "χάλασε" και αυτή της Γιουβέντους.

Δεν είναι μόνο το ότι οι Τορινέζοι ηττήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν αλλά και ότι με το αποτέλεσμα αυτό υποχρεώονται μετά από πάρα πολύ καιρό να αποχωρήσουν από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ακρίβεια πέρασαν 64 συνεχόμενες αγωνιστικές που η "βέκια σινιόρα" βρισκόταν πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους Γιουβεντίνους να πατούν εκεί από την 13η αγωνιστική της σεζόν 2013-14 και να παραδίδουν τη σκυτάλη μόλις την Κυριακή (23/8).

Εκτός κορυφής μετά από 64 αγωνιστικές!

Ο Ορέστης Καρνέζης σταμάτησε τις προσπάθειες των παικτών της Γιουβέντους όταν χρειάστηκε να επέμβει και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σπουδαία επιτυχία της Ουντινέζε μέσα στο Τορίνο

Υπάρχει όμως και ένα ακόμα στατιστικό που δεν θα αρέσει στους φίλους της Γιουβέντους, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα που χάνει στην 1η αγωνιστική της Serie A δεν κατακτάει εδώ και 40 χρόνια (από το 1976) το πρωτάθλημα.

Θα μπορέσει η ομάδα του Αλέγκρι να σπάσει αυτήν την παράδοση και να ισοφαρίσει το δικό της ρεκόρ με τα πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα; Η μάχη για το σκουντέτο μόλις ξεκίνησε...

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ