ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έξι μήνες εκτός δράσης ο Πιάτσα

Croatia's Marko Pjaca stands on the pitch at the end of the Euro 2016 round of 16 soccer match between Croatia and Portugal at the Bollaert stadium in Lens, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler)
Croatia's Marko Pjaca stands on the pitch at the end of the Euro 2016 round of 16 soccer match between Croatia and Portugal at the Bollaert stadium in Lens, France, Saturday, June 25, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler) AP

Ο Μάρκο Πιάτσα υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από τη ρήξη χιαστών και μηνίσκου που υπέστη σε φιλικό της Κροατίας και θα επιστρέψει στη δράση μετά από έξι μήνες.

Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάρκο Πιάτσα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για όλο το 2017.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της πατρίδας του με την Εσθονία και υπέστη ρήξη χιαστών και έξω μηνίσκου.

Το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατο από τον καθηγητή χειρουργικής ορθοπεδικής Πιερ Πάολο Μαριάνι στην κλινική της Ρώμης "Villa Stuart", με τη βοήθεια και του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Γιουβέντους, Κλάουντιο Ρίγκο.

Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως ανακοίνωσαν οι "μπιανκονέρι" και η εκτίμηση των γιατρών για την επιστροφή του 21χρονου διεθνή στη δράση είναι σε έξι μήνες.

Ο Πιάτσα αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ έναντι 23.000.000 ευρώ, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο και στην πρώτη σεζόν του στο Πιεμόντε μέτρησε 19 εμφανίσεις και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo credits: AP Photo/ Michel Spingler

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ