ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Έξαλλος ο Μπουφόν με το VAR: "Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι πόλο!"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon listens to questions during a news conference at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Feb. 21, 2017. Juventus will play FC Porto in a Champions League round of 16, first leg, soccer match Wednesday. (AP Photo/Paulo Duarte)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon listens to questions during a news conference at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Feb. 21, 2017. Juventus will play FC Porto in a Champions League round of 16, first leg, soccer match Wednesday. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Οι δύο μεγάλες διακοπές στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τζένοα για τη χρήση του VAR, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τζιαλουίτζι Μπουφόν.

Η Τζένοα ζήτησε πέναλτι στο 4'40" του αγώνα με τη Γιουβέντους και τελικά δικαιώθηκε μέσω VAR. Η παράβαση εκτελέστηκε στο 6'45" και το σκορ έγινε 2-0 υπέρ της. Αντίστοιχα στο 44'48" υπήρξε υποψία για πέναλτι υπέρ της "γηραιάς κυρίας". Το VAR τη δικαίωσε και το 2-2 ήρθε στο 48'01".

Ωστόσο, η χρήση του βίντεο που διέκοψε τον αγώνα στο πρώτο μέρος για πάνω από πέντε λεπτά, έφερε αντιδράσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Και όχι από κάποιον τυχαίο, αλλά τον Τζιαλουίτζι Μπουφόν- τον αρχηγό της Γιουβέντους- που ήταν εκνευρισμένος παρά τη σπουδαία ανατροπή της ομάδας του (2-4).

"Μας είπαν ότι το VAR θα χρησιμοποιείται σε περιστατικά όπου υπάρχουν ξεκάθαρα λάθη, αλλά τώρα ελέγχουν σε ριπλέι αν πατήθηκε ένα δάκτυλο ποδοσφαιριστή ή αν κάποιον τον ακούμπησαν στο αυτί.

Αυτό δεν είναι πια ποδόσφαιρο. Μετατρέπεται σε πόλο. Είναι πολύ άσχημο! Στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάθε επαφή πέναλτι. Δεν γίνεται να σταματάς κάθε τρία λεπτά το παιχνίδι.

Καθυστερεί τόσο πολύ. Δεν πανηγύρισα το γκολ στο πέναλτι γιατί πέρασαν έξι ολόκληρα λεπτά. Και μιλάω ως παίκτης ομάδας που επιτίθεται συνέχεια και είναι συχνά μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Πέρσι πήραμε τρία πέναλτι, αλλά αν συνεχιστεί αυτό φέτος, θα πάρουμε 55! Και; Με ευχαριστεί αυτό ως παίκτη της Γιουβέντους αλλά καταστρέφει τον παράγοντα ψυχαγωγία από το ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Τζίτζι" μετά το τέλος της αναμέτρησης.

AP Photo/Paulo Duarte

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ