ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Είπε "όχι" σε 100.000.000 ευρώ για Πογκμπά

Είπε "όχι" σε 100.000.000 ευρώ για Πογκμπά
Πογκμπά

Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", η Γιουβέντους απάντησε αρνητικά στην πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ της Τσέλσι για τον Γάλλο μέσο, Πολ Πογκμπά.

Μόνο διάθεση να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά δεν έχει η Γιουβέντους. Η "Βέκια Σινιόρα" θα πρέπει να πάρει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Γάλλο μέσο και αν ισχύει το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" ότι αρνήθηκε πρόταση 100.000.000 ευρώ της Τσέλσι, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι βάζει τον πήχη πολύ ψηλά και δεν προτίθεται να τον δώσει χωρίς να χρυσοπληρωθεί.

Ο Μίνο Ραϊόλα, ατζέντης του παίκτη, ήταν ικανοποιημένος με τα χρήματα που έδιναν οι "μπλε" του Λονδίνου, πίεσε για να ολοκληρωθεί το deal, όμως η νταμπλούχος Ιταλίας δεν έκανε πίσω και κράτησε στο ρόστερ της τον διεθνη άσο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ισχυρό όπλα στη φαρέτρα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους πιστεύει προφανώς πως θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πρόταση στο μέλλον για τον Πογκμπά, γι' αυτό και δεν τον έδωσε στην Τσέλσι και μένει να δούμε αν θα υπάρξει νέα προσέγγιση από την Τσέλσι ή θα μπει και νέος μνηστήρας στη μάχη.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ