ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δεν θα προπονηθεί η Γιουβέντους στο Φάληρο

Δεν θα προπονηθεί η Γιουβέντους στο Φάληρο
INTIME SPORTS

Η Γιουβέντους έκανε ένα χαλάρωμα στην Ιταλία πριν η αποστολή της ταξιδέψει στην Ελλάδα για το ματς της Τετάρτης (22/10, 21:45) με τον Ολυμπιακό. Δεν θα προπονηθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι "μπιανκονέρι".

Σε ένα κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (22/10, 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Πρωταθλητές Ιταλίας έκαναν ένα χαλάρωμα το πρωί της Τρίτης (21/10) στο προπονητικό τους κέντρο, πριν μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Οι "μπιανκονέρι" αποφάσισαν να μην προπονηθούν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά να κάνουν μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού γηπέδου λίγο πριν την προγραμματισμένη για τις 19:30 συνέντευξη Τύπου.

Εκτός από τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και ο Τζίτζι Μπουφόν από πλευράς των παικτών της ιταλικής ομάδας.

Όσον αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας από τον τεχνικό της Γιουβέντους, ο Πίρλο ίσως μείνει στον πάγκο καθώς εμφανίζει σημάδια κόπωσης, ενώ ο Μοράτα πιθανότατα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Γιορέντε που έχει ξεκινήσει άσφαιρος την σεζόν.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ