ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Άσφαιρος" ο Ιγκουαΐν, γκολάρα ο Ντιμπάλα

"Άσφαιρος" ο Ιγκουαΐν, γκολάρα ο Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο φιλικό με την Εσπανιόλ, για να φέρει όμως το ματς στα ίσα με τους Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα. Σε... ρηχά νερά η απόδοση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν (video).

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό της Γιουβέντους με την Εσπανιόλ το βράδυ του Σαββάτου στο "Braglia" της Μόντενα, σε ένα ματς που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκίνησε με τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης και άφησε στον πάγκο τον Πάουλο Ντιμπάλα.

"Άσφαιρος" ο Ιγκουαΐν, γκολάρα ο Ντιμπάλα

Ο "Πιπίτα" αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και έδειξε πως απέχει αρκετά από το να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με τον τεχνικό των νταμπλούχο Ιταλίας να επιλέγει στο δεύτερο μέρος να περάσει τον Ντιμπάλα δίπλα στον Μάντζουκιτς στην επίθεση και να βλέπει την ομάδα του να ανεβάζει στροφές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Καταλωνίας άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Λέο Μπαπτιστάο και στο 54' ήρθε η ισοφάριση από τον Μάντζουκιτς, ενώ στο γκολ του Μορένο στο 84' απάντησε (με εκπληκτικό τέρμα) ο Ντιμπάλα στο 90' για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ