ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν ο Αλέγκρι!

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν ο Αλέγκρι!

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι Γιουβέντους και Αλέγκρι θα διακόψουν τη συνεργασία τους το ερχόμενο καλοκαίρι! Πώς κατέληξαν στην εν λόγω απόφαση, ποια τα δεδομένα για το μέλλον του 49χρονου και ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες του στη "Μεγάλη Κυρία".

Υπήρχαν ορισμένα σημάδια από τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο δημοσίευμα του " Calciomercato" έρχεται για να... τερματίσει την υπόθεση, μιλώντας για ειλημμένη απόφαση των Γιουβέντους και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διακόψουν τη μεταξύ τους συνεργασία το ερχόμενο καλοκαίρι!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από μια συνάντηση ρουτίνας μεταξύ των δύο πλευρών, όταν στις αρχές Ιανουαρίου βρέθηκαν για την καθιερωμένη σύνοψη του πρώτου μισού της αγωνιστικής περιόδου. Εκεί δόθηκε το έναυσμα για να ξεκινήσει μια συζήτηση, στην οποία υπήρχε η εξής κοινή πεποίθηση: ένας κύκλος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Καμία πλευρά δεν εξέφρασε δυσαρέσκειά προς την άλλη, ωστόσο και οι δύο συμφώνησαν στο ότι προκειμένου το έργο της Γιουβέντους, αλλά και η καριέρα του Αλέγκρι να συνεχίσουν να εξελίσσονται, θα πρέπει το επιτυχημένο διάστημα κατά το οποίο συνεργάστηκαν να φτάσει στο τέλος του.

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν ο Αλέγκρι!

Η εν λόγω συζήτηση έγινε τόσο νωρίς, διότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας ήθελε να ξεκαθαρίσει στον 49χρονο τεχνικό πως εντός των επόμενων μηνών θα ενεργοποιήσει διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή.

Επισημαίνεται ότι ακόμα δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμφωνητικό λύσης συνεργασίας και πως η συμφωνία που έχει επέλθει, έχει μείνει σε προφορικό επίπεδο, τη στιγμή που το συμβόλαιο του Αλέγκρι "εκπνέει" τον Ιούνιο του 2018. Παράλληλα, οι διοικούντες ζήτησαν από τον Ιταλό τεχνικό να δώσει τον καλύτερό εαυτό του στη συνέχεια της σεζόν, προκειμένου να διεκδικηθούν όλοι οι τίτλοι από τη "Μεγάλη Κυρία".

Το ιταλικό Μέσο αναφέρει ως υπαρκτό το σενάριο ο Αλέγκρι να μείνει δίχως ομάδα για ένα έτος, παρότι ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ. Όσον αφορά στη Γιουβέντους, υποψήφιοι αντικαταστάτες θεωρούνται οι Ντιέγκο Σιμεόνε, Πάουλο Σόουζα, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Λεονάρντο Ζαρντίμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αλέγκρι αρνήθηκε να διαψεύσει τις επαφές με Άρσεναλ
Έξι πιθανοί αντικαταστάτες του Βενγκέρ
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ