ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αποθεωτική υποδοχή σε Κουαδράδο

Αποθεωτική υποδοχή σε Κουαδράδο

Ο Χουάν Κουαδράδο έφτασε στην Ιταλία για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα έτυχε θερμής υποδοχής από οπαδούς της "βέκια σινιόρα" (videos).

Μετά την απογοήτευση από την εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε (1-0) στην πρεμιέρα της Serie A, ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει πλέον έναν καλό λόγο να χαμογελάει και αυτός ακούει στο όνομα Χουάν Κουαδράδο.

Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα (Μιλάνο) μετά την οριστική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Γιουβέντους και της Τσέλσι και αναμένεται την Τρίτη (25/8) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπιανκονέρι".

Όπως έχει γίνει γνωστό, η τετράκις πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αποκτήσει τον Κουαδράδο με τη μορφή δανεισμού έχοντας οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Αλέγκρι για το κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Ρόμα.

Αποθεωτική υποδοχή σε Κουαδράδο

"Είμαι έτοιμος να δώσω το 100%. Αυτή η Γιούβε έχει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον τίτλο και να ξαναπάρει το σκουντέτο. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη", δήλωσε ο παίκτης λίγο πριν πάρει μέρος σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης για λογαριασμό των "μπιανκονέρι".

* Σημειώνεται πως κατά την άφιξή του στο Μιλάνο έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από περίπου 100 φίλους της Γιουβέντους, με την ομάδα του Τορίνου να ανεβάζει σχετικά video μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ