ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Από Λονδίνο... Τορίνο ο Κουαδράδο

Από Λονδίνο... Τορίνο ο Κουαδράδο

Ο Χουάν Κουαδράδο δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην Τσέλσι και όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για να τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Τσέλσι έκανε δικό της τον Χουάν Κουαδράδο, υπογράφοντας μαζί του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και συμφωνώντας να καταβάλλει το ποσό των 23.300.000 λιρών στη Φιορεντίνα την ώρα που ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε το αντίθετο δρομολόγιο.

Λίγους μήνες αργότερα ο 27χρονος Κολομβιανός διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται με το ενάμισυ πόδι εκτός "Stamford Bridge" (13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και κανένα γκολ) καθώς δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο νέος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Γιουβέντους.

Όπως αποκαλύπτουν πηγές από την Ιταλία Τσέλσι και Γιουβέντους ήρθαν σε συμφωνία για το δανεισμό του Κουαδράδο για μία σεζόν στους "μπιανκονέρι", οι οποίοι από την πλευρά τους θα δώσουν 1.000.000 λίρες για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Από Λονδίνο... Τορίνο ο Κουαδράδο

Η Τσέλσι αισθάνεται πλέον πιο "άνετα" με την παρουσία του Πέδρο και θέλει να δώσει τον Κουαδράδο σε κάποια ομάδα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής ενώ παράλληλα θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Τορινέζους για να αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Πολ Πογκμπά.

Από Λονδίνο... Τορίνο ο Κουαδράδο

Ο Κουαδράδο στη Γιούβε αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Corriere dello Sport"

Από Λονδίνο... Τορίνο ο Κουαδράδο

Ένα βήμα μακριά από τον Κουαδράδο η Γιούβε, ο τίτλος στη σημερινή "Tuttosport"

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ