ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανιέλι: "Η Γιουβέντους επέστρεψε στο επίπεδο που ήθελε να είναι"

Ανιέλι: "Η Γιουβέντους επέστρεψε στο επίπεδο που ήθελε να είναι"

Ο Αντρέα Ανιέλι χαρακτήρισε εξαιρετική τη φετινή σεζόν της Γιουβέντους μέσω συνέντευξης Τύπου και τόνισε πως ο τελικός του Champions League αποτελεί σημείο εκκίνησης για το μέλλον.

Η Γιουβέντους ήταν η χαμένη του τελικού του Champions League όμως δεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Βερολίνο. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε στο φινάλε μίας σεζόν όπου ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων τιφόζι της με την κατάκτηση του νταμπλ στην Ιταλία (είχε να το κάνει 20 χρόνια) και την επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 12 χρόνια αναμονής.

Το πόσο ικανοποιημένοι αισθάνονται οι άνθρωποι της "βέκια σινιόρα" στο φινάλε της σεζόν μπορεί να το αντιληφθεί κανείς άλλωστε από τα σημερινά λόγια του Αντρέα Ανιέλι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

"Ο τελικός του Champions League είναι το σημείο εκκίνησής μας για το μέλλον, αν και ξέρουμε ότι το να φτάνεις στον τελικό είναι δύσκολο για όλους. Σίγουρα φύγαμε με ανάμεικτα συναισθήματα μετά το ματς στο Βερολίνο, Ωστόσο είχαμε μία φανταστική εμφάνιση και αυτό θα είναι οδηγός για το μέλλον.

Κοιτώντας προς τα πίσω την ιστορία της Γιουβέντους, νομίζω ότι επιστρέψαμε στο επίπεδο που όλοι θέλαμε να βρισκόμαστε. Μετά τα ματς με Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης, μπορέσαμε και παίξαμε ένα ανοιχτό παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Θα ήθελα του χρόνου να είχαμε λιγότερο άγχος στη φάση των ομίλων, ίσως να παίρναμε την πρόκριση για τα νοκ-άουτ ματς από την 4ή την 5η αγωνιστική.

Ανιέλι: "Η Γιουβέντους επέστρεψε στο επίπεδο που ήθελε να είναι"

Θα ήταν λάθος να πιστέψουμε ότι επειδή το Μιλάνο είναι δίπλα μας (σ.σ. στο San Siro θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League το 2016) θα είμαστε σίγουρα στον τελικό του χρόνου. Αυτή ήταν μία εξαιρετική σεζόν και θα πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των "μπιανκονέρι" απένειμε επίσης τα εύσημα στους Αλέγκρι, Νέντβεντ, Μαρότα και Παρατίτσι, μίλησε για τον συνολικό τζίρο της Γιουβέντους τη σεζόν 2013-14 που έφτασε στα 315 εκ.ευρώ "και μας επιτρέπει να συναγωνιστούμε εντός γηπέδου τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες" ενώ ξεκαθάρισε πως οι επιτυχίες των ιταλικών ομάδων στην Ευρώπη δεν καθρεφτίζουν και την εικόνα στο εσωτερικό.

"Από τη στιγμή που φτάνει η άνοιξη και βρίσκεσαι μέσα και στους τρεις στόχους μπορείς να πεις ότι είσαι επιτυχημένος. Το γεγονός ότι η Γιουβέντους έφτασε στον τελικό του Champions League και οι Φιορεντίνα και Νάπολι στα ημιτελικά του Europa League δεν είναι επιτυχία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ειναι επιτυχια των τριών συλλόγων που δούλεψαν πολύ καλά..."

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ