ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανανεώνει με τη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ανανεώνει με τη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους σε πρώτη φάση ως το 2018 με προοπτική για έναν ακόμη χρόνο, ενώ στη "Βέκια Σινιόρα" θα παραμείνει και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Τι και αν η Γιουβέντους αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League, αφού δεν άντεξε στην πίεση της Μπάγερν Μονάχου μέσα στην "Allianz Arena". Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης της "Βέκια Σινιόρα" και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, παραμένοντας στην τεχνική ηγεσία της για τουλάχιστον δυο ακόμη χρόνια, που μπορούν να γίνουν και τρία.

Ο Ιταλός προπονητής θα ανανεώσει ως το καλοκαίρι του 2018, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν για την ομάδα του Τορίνο και πετυχαίνει τους στόχους της σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Αλέγκρι κάνει πολύ καλή δουλειά στην Γιουβέντους και δεν άλλαξε σε τίποτα η στάση των διοικούντων μετά τον αποκλεισμό από τους Βαυαρούς. Μάλιστα, ο τραπεζικός του λογαριασμός θα φουσκώσει, αφού οι αποδοχές του θα αγγίζουν τα 5.000.000 ευρώ ετησίως.

Από 'κει και πέρα, η σημαία της ομάδας, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο 38χρονος γκολκίπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το 2001 και το καλοκαίρι συμπληρώνει 15 χρόνια με την φανέλα των "μπιανκονέρι", θα ανανεώσει τη συμφωνία μαζί τους, τερματίζοντας την καριέρα του με την ομάδα που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της διαδρομής του στο ποδόσφαιρο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ