ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπουφόν-Κιελίνι

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπουφόν-Κιελίνι

Ο Αντρέα Ανιέλι ανακοίνωσε επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου πως οι Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι υπέγραψαν νέα συμβόλαια συνεργασίας με τη Γιουβέντους.

Οι Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι θα εξακολουθούν να φορούν και τη νέα σεζόν τα ασπρόμαυρα προς μεγάλη ικανοποίηση των φίλων της Γιουβέντους.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, δινει συνέντευξη Τύπου αυτή την ώρα στο Βίνοβο και στο πλαίσιο αυτής ανακοίνωσε πως ο αρχηγός Μπουφόν θα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους "μπιανκονέρι" μέχρι το 2017 και ο υπαρχηγός Κιελίνι μέχρι το 2018.

"Είναι μία σημαντική ημέρα για τη Γιουβέντους, βρίσκομαι εδώ μαζί με τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως είναι οι αρχηγοί της ομάδας.

Έμειναν στη Γιούβε στη Serie B και μας βοήθησαν να επιστρέψουμε στην κορυφή. Ο Κιελίνι αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν να είναι επιτυχημένοι στη ζωή τους.

Ο Τζόρτζιο και ο Τζίτζι γνωρίζουν ότι μπορούν να έρθουν σε μένα όποτε θέλουν για να μιλήσουμε για τις καριέρες τους στο μέλλον", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της "βέκια σινιόρα".

"Η εκτίμηση που απολαμβάνω από το σύλλογό μου με κάνει υπερήφανο για τις επιλογές που έκανα πριν 14 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή την ημέρα με τον Κιελίνι. Είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

Εγώ θέλω να συνεχίσω να αποδίδω σε υψηλό επίπεδο ώστε να είμαι σημείο αναφοράς για το σύλλογο. Έχω κερδίσει τόση πολλή εκτίμηση στην καριέρα μου που με κάνει υπερήφανο, δεν θα μπορούσε να ζητήσω περισσότερα", τόνισε στις δηλώσεις του ο Τζίτζι Μπουφόν.

Από την πλευρά του ο Τζόρτζιο Κιελίνι επεσήμανε: "Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Με κάνει να σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχτώ και να γίνω άνδρας στο Τορίνο.

Πίσω από τα ιστορικά μας επιτεύγματα υπάρχει μία μεγάλη οικογένεια που εργάζεται κάθε ημέρα για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Συνεχίζουμε να έχουμε όλοι μεγάλα όνειρα".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ