ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αμφίβολος ο Μαρκίζιο κόντρα στον Ολυμπιακό

FILE - In this Friday, Feb. 19, 2016 filer, Juventus' Claudio Marchisio kicks the ball during the Serie A soccer match between Bologna and Juventus at the Dall' Ara stadium in Bologna, Italy. Defending champions Juventus will play AC Milan for the Italian Super Cup in Doha on Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
FILE - In this Friday, Feb. 19, 2016 filer, Juventus' Claudio Marchisio kicks the ball during the Serie A soccer match between Bologna and Juventus at the Dall' Ara stadium in Bologna, Italy. Defending champions Juventus will play AC Milan for the Italian Super Cup in Doha on Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League είναι αμφίβολη με τα τωρινά δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Τορίνο για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους (27/9, 21:45) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός της "Γηραιάς Κυρίας", Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν ξέρει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Κλάουντιο Μαρκίζιο.

Ο 31χρονος Ιταλός διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατρό της Γιουβέντους, Κλάουντιο Ρίγκο, αναμένεται να μεταβεί στη Βαρκελώνη για επιπρόσθετες εξετάσεις.

"Δεν θα είναι στη διάθεση της ομάδας για τον επόμενο μήνα", αναφέρει η δήλωση του ιατρού της ιταλικής ομάδας. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Κλάουντιο Μαρκίζιο να αναρρώσει νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο και να είναι έτοιμος για το ματς με τους "ερυθρόλευκους".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ