ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άλβες: "Ήρθα εδώ για να πάρω το Champions League"

Άλβες: "Ήρθα εδώ για να πάρω το Champions League"

Ο Ντάνι Άλβες παρουσιάστηκε επίσημα από την Γιουβέντους την Τρίτη και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο στόχος του είναι να βοηθήσει την "βέκια σινιόρα" να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Το Νο 23 ο Βραζιλιάνος λόγω... Λεμπρόν Τζέιμς!

Μία ημέρα μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με την Γιουβέντους, ο Ντάνι Άλβες παρουσιάστηκε επίσημα το πρωί της Τρίτης (28/6) από τους πρωταθλητές Ιταλίας και στις δηλώσεις του κατέστησε σαφές ότι θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

"Είναι πραγματικά τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και να είμαι εδώ. Μου αρέσει η Γιουβέντους επειδή μου αρέσει να ονειρεύομαι δίπλα σε μεγάλους παίκτες.

Η Γιούβε έχει ένα μεγάλο όνειρο, εδώ και καιρό φιλοδοξεί να κατακτήσει το Champions League και θέλω να την βοηθήσω να το κατακτήσει. Εδώ και χρόνια η Γιούβε κυριαρχεί στην Ιταλία, αλλά στην Ευρώπη δεν έχει καταφέρει να πάρει το τρόπαιο.

Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος που έχει προκλήσεις και στόχους, υπάρχει μία μοναδική ευκαιρία να γράψω εδώ ιστορία", τόνισε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος πρόσθεσε πως "θα ήταν ωραίο αν ερχόταν στην Γιουβέντους και ο Μαστσεράνο αλλά δεν εξαρτάται από μένα και δεν είναι μία απλή διαπραγμάτευση".

Όσον αφορά στον λόγο που επέλεξε το Νο 23 στη φανέλα του, ο επί μία οκταετία άσος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε: "Πήρα το Νο 23 για να τιμήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς και για παίκτες όπως αυτός που ξέρουν να προσαρμόζονται. Άλλαξε ομάδα, άφησε το Μαϊάμι και φέτος αναγεννήθηκε, δεν τα παρατάει ποτέ".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ