ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Ποιά κρίση";

Αλέγκρι: "Ποιά κρίση";
INTIME SPORTS

Ο Μάσιμο Αλέγκρι τόνισε ότι τα πράγματα δεν είναι όσο τραγικά παρουσιάζονται και ότι το μόνο που λείπει από τη Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα είναι τα αποτελέσματα. Τι είπε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μετά από δύο απογοητευτικά αποτελέσματα στα ισάριθμα τελευταία εκτός έδρας ματς με Σασουόλο (1-1) και Τζένοα (0-1), η Γιουβέντους θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη κόντρα στην Έμπολι (10η αγωνιστική της Serie A) για να επανέλθει η ηρεμία στο τορινέζικο στρατόπεδο πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν συμμερίζεται πάντως τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία 24ώρα περί αγωνιστικής κρίσης στους πρωταθλητές Ιταλίας και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής τόνισε πως η ομάδα του είναι προορισμένη να φτάσει μακριά...

"Οι δύο τελευταίες εξορμήσεις μας ήταν καταστροφικές, αλλά μόνο όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Όταν χάνουμε ένα ματς όλοι μιλούν για κρίση αλλά αυτή τη στιγμή είναι προτιμότερο να μιλήσουμε για τρία ματς που είχαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε ελάχιστα ενώ αντίθετα δεχτήκαμε γκολ στις λίγες ευκαιρίες που μας έκαναν οι αντίπαλοι.

Αλέγκρι: "Ποιά κρίση";

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να χάνουμε τόσα γκολ. Τα νούμερα δεν είναι τραγικά, έχουμε τους ίδιους βαθμούς με πέρυσι. Πιστεύω πως η Γιουβέντους είναι προορισμένη να φτάσει μακριά.

Αυτά που ακούγονται πως η ομάδα μας έχει λιγότερη πείνα σε σύγκριση με πέρυσι, είναι κουβέντες που λέγονται σε μπαρ", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της "βέκια σινιόρα".

Σε ερώτηση δε για το αν η Γιουβέντους σκέφτεται από τώρα το ματς με τον Ολυμπιακό και αν το ματς με την Έμπολι θα χρησιμεύσει ως ένα τεστ για την ψυχολογική ανάκαμψη των "μπιανκονέρι", είπε:

"Σκεφτόμαστε μόνο την Έμπολι, ακολούθως θα σκεφτούμε το Champions League γνωρίζοντας πως είναι ένα ματς "μια και έξω". Τώρα όμως μας ενδιαφέρει πώς θα νικήσουμε την Έμπολι".

Τέλος, ο Αλέγκρι αποκάλυψε τη σκέψη του ξεκουράσει τον Κάρλος Τέβες στον αγώνα του "Καστελάνι" κόντρα στην Έμπολι ενόψει Ολυμπιακού.

"Είναι πιθανό να ξεκινήσει από τον πάγκο. Ο Τζοβίνκο είναι σε καλή κατάσταση, όπως επίσης ο Κομάν και ο Γιορέντε.

Μπορούν να παίξουν μαζί οι Φερνάντο (Γιορέντε) και Άλβαρο (Μοράτα), ακόμα. Στο γήπεδο πάντως θα παρατάξω 11άδα έχοντας κριτήριο τη φόρμα των παικτών".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ