ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Δεν παίζουν οι οπαδοί μπάλα"

Αλέγκρι: "Δεν παίζουν οι οπαδοί μπάλα"

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παραδέχτηκε ότι περιμένει μία θερμή ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά και ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα επηρεαστούν από αυτό.

Ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, επαίνεσε την ποιότητα των "ερυθρολέυκων", και παρουσιάστηκε αναποφάσιστος ως προς τις επιλογές του για τη βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

"Και οι 18 παίκτες της αποστολής είναι καλά. Είμαι σίγουρος για τους αμυντικούς, τον Τέβες, τον Βιδάλ και τον Μπουφόν. Για τους υπόλοιπους θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί ο Πογκμπά. Ο Βιντάλ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες και ελπίζουμε αύριο να είναι σε δημιουργική βραδιά. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό.

Έχει παίκτες ποιότητας και θα πρέπει να τους σταματήσουμε για να κερδίσουμε. Ο Μίτσελ έχει φέρει την ισπανική νοοτροπία με πίεση και κατοχή μπάλας. Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά σίγουρο σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό σε δύο εβδομάδες στο Τορίνο.

Πρέπει να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα στην Ευρώπη και αύριο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί ή να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Το σημαντικό όταν προηγηθείς είναι να κρατήσεις το προβάδισμα ή όταν δεχτείς γκολ να πετύχεις την ισοφάριση. Ο Μοράτα είναι παίκτης με πολύ μεγάλες προοπτικές.

Αύριο θα αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω ή όχι. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και έμεινε λίγο πίσω. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ θερμή. Αλλά δεν είναι οι οπαδοί που παίζουν μπάλα, είναι οι ποδοσφαιριστές"

Μπουφόν: "Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ"

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού, προμηνύωντας εξελίξεις όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν:

"Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζουμε εύκολα εκτός έδρας στην Ευρώπη στα τελευταία ματς. Πρέπει αύριο να προσπαθήσουμε πολύ, είναι πολύ σημαντικό ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Για το συμβόλαιο μου δεν έχω συζητήσει με την διοίκηση αλλά σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Δεν με ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ντε Σάνκτις. Ο καθένας έχει την άποψη του. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε και έχω ξεχάσει ότι ειπώθηκε. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με την αρχή να γίνεται αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ίδιος με πέρσι. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες σαν ομάδα και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να μας φοβήσει και να υποστηρίξει την ομάδα του. Εκτός από τον κόσμο και το γήπεδο, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης.

Η δήλωση με την Ατλέτικο (σ.σ. πρέπει να γίνουμε πιο τολμηροί) είχε γίνει εν θερμώ. Είχα επηρεαστεί από τα σχόλια μετά τον αγώνα. Πλέον θεωρώ πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αναλύσουμε το παιχνίδι, τότε θα δείτε πως είχαμε σταθεί πολύ καλά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ