ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν ωριμότητα"

Αλέγκρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν ωριμότητα"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της Γιουβέντους όχι μόνο για τη νίκη επί της Λάτσιο αλλά για όλη τη φετινή σεζόν ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια περί επιστροφής του Τέβες στη Μπόκα Τζούνιορς.

"Είμαι χαρούμενος με αυτό που έκαναν τα παιδιά, όχι μόνο απόψε κόντρα στη Λάτσιο αλλά μέσα σε όλη τη σεζόν. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και δείξαμε ωριμότητα απέναντι στη Λάτσιο που μέχρι τώρα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Γιουβέντους και συνέχισε:

"Έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση από εμάς καθώς έχουν δώσει λιγότερους αγώνες μέσα στη σεζόν. Εδώ χρειάζεται μία ομάδα να έχει ωριμότητα για να ελέγξει το ρυθμό και να εκμεταλλευτεί τις περισσότερες από τις ευκαιρίες της για γκολ.

Η νίκη απέναντι στη Λάτσιο δεν ήταν σημαντικό μόνο για το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε τη 2η στη βαθμολογία. Κάνουν μία εκπληκτική σεζόν, είχαν δεχτεί μόλις δύο γκολ στα προηγούμενα οκτώ νικηφόρα παιχνίδια τους ενώ συνολικά η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις 12 φορές από την μεταξύ μας αναμέτρηση στον πρώτο γύρο.

Είναι προφανές πως κάθε φορά που η Ρόμα και η Λάτσιο χάνουν βαθμούς, μειώνεται η απόσταση που έχουμε να διανύσουμε για τη γραμμή του τερματισμού. Τώρα απέχουμε δύο με τρεις νίκες για να κατακτήσουμε μαθηματικά τον τίτλο".

Αλέγκρι: "Οι παίκτες μου έδειξαν ωριμότητα"

Ο Κάρλος Τέβες άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Γιουβέντους επί της Λάτσιο και έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ έναντι 16 των Ικάρντι και Μενέζ που αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν)

Όσον αφορά στα σενάρια που θέλουν τον Κάρλος Τέβες να επιστρέφει στη Μπόκα Τζούνιορς, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ο τεχνικός των Τορινέζων δήλωσε:

"Είναι λογικό να αισθάνεται νοσταλγία για το σπίτι του, για τους φίλους και την οικογένειά του. Όλοι το κάνουμε, πόσο μάλλον εκείνος που έχει τα δικά του άτομα στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο Τέβες δείχνει πάντως με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη στιγμή το πόσο αφοσιωμένος είναι στη Γιουβέντους".

Σημειώνεται πως με την επικράτηση επί της Λάτσιο (η Γιουβέντους είχε επικρατήσει με 3-0 των "αετών" στο ματς του πρώτου γύρου στη Ρώμη) η Γιουβέντους αύξησε στους 15 βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα του Πιόλι, την οποία θα αντιμετωπίσει μάλιστα στις 7 Ιουνίου στον τελικό του Coppa Italia.

Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ