ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Mία υπέροχη ημέρα"

Αλέγκρι: "Mία υπέροχη ημέρα"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Γιουβέντους και δήλωσε ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του στη νίκη επί της Νάπολι.

Με νίκη έκλεισε την σεζόν η Γιουβέντους καθώς επικράτησε της Νάπολι 3-1 και δείχνει έτοιμη για τον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο. Μετά το ματς έγινε η απονομή στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ο προπονητής της Γιούβε Μάσιμο Αλέγκρι, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε για τον τελικό με τους "μπλαουγκράνα".

" Είναι μία υπέροχη ημέρα. Ήταν ο κατάλληλος τρόπος να αποχαιρετήσουμε τους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μου απέδειξαν ότι θέλουν να συνεχίσουν να κερδίζουν και να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Παρότι οι παίκτες που χρησιμοποίησα ήταν αναπληρωματική τον περισσότερο χρόνο μέσα στην σεζόν είχαν καλή απόδοση.

Όσον αφορά τον τελικό του Champions League δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να κερδίσεις έναν τελικό. Όταν ο Μέσι παίρνει την μπάλα δεν ξέρεις που θα πάει. Η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική από αυτή του Γκουαρδιόλα. Χρειάζεται μεγάλη αμυντική προσπάθεια να τους σταματήσεις".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ