ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Μεγάλος παίκτης ο Μάντζουκιτς"

Db Torino 05/05/2015 - Champions League / Juventus-Real Madrid / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Massimiliano Allegri
Db Torino 05/05/2015 - Champions League / Juventus-Real Madrid / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Massimiliano Allegri WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Ο Μάσιμο Αλέγκρι επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς, τόνισε πως η Γιουβέντους δεν έχει ανάγκη να πουλήσει τον Πογκμπά ενώ πέταξε το μπαλάκι στον Αντρέα Πίρλο αναφορικά με το θέμα της παραμονής του στο Τορίνο.

"Αναμένουμε μία σημαντική χρονιά στην οποία ο κύριος στόχος μας θα είναι το πέμπτο σερί σκουντέτο. Θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα καθώς μόνο μία φορά στο παρελθόν το έχει καταφέρει, η Γιουβέντους τη δεκαετία του '30.

Χρειάζεται επίσης να τα πάμε καλά στο Champions League και στο Coppa Italia και για αυτό η διοίκηση χτίζει ένα σωστό γκρουπ το οποίο θα δουλεύει πολύ καλά", δήλωσε ο τεχνικός των νταμπλούχων Ιταλίας στο "Sky Italia" αναφορικά με τους στόχους της ομάδας του τη σεζόν 2015-16, για να επιβεβαιώσει στη συνέχεια το κλείσιμο του deal με τον Μάριο Μάντζουκιτς λέγοντας:

"Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουμε τον Τέβες, θα πάρουμε παίκτες και θα δούμε πώς θα καταφέρουμε να πάρουμε το μάξιμουμ από αυτούς. Ήρθε ο Ντιμπάλα, έχουμε τον Μοράτα, θα έρθει ο Μάντζουκιτς, υπάρχουν οι Κομάν και Τζάτζα, είναι όλοι τους σημαντικοί παίκτες.

Αλέγκρι: "Μεγάλος παίκτης ο Μάντζουκιτς"

Ο Μάντζουκιτς είναι παίκτης με διεθνή εμπειρία όπου πέτυχε γκολ όπου και αν αγωνίστηκε και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ιταλία. Τον πήραμε επειδή τον θέλαμε, είναι ένας μεγάλος παίκτης. Αν θα πάρουμε άλλον παίκτη; Θα δούμε, ίσως να είναι ακραίος".

Ο Αλέγκρι πήγε μάλιστα κόντρα στο... ρεύμα που θέλει τον Πολ Πογκμπά να πουλιέται έναντι αστρονομικού ποσού αυτό το καλοκαίρι, καθώς δήλωσε: "Η Γιουβέντους δεν χρειάζεται να πουλήσει τον Πογκμπά.

Εξαρτάται από το τι χρειάζεται ο παίκτης. Μίλησα μαζί του και έφυγα ευχαριστημένος από την κουβέντα μας. Είναι νέος και πρέπει να μείνει στην Γιουβέντους για να εξελιχθεί. Είναι πιο εύκολο να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπως αυτό στην Γιουβέντους και έχει πολλά χρόνια μπροστά του".

Σε ερώτηση δε για το τι θα γίνει με τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος είναι μεταξύ Γιουβέντους και... Αμερικής, ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" έστειλε το μήνυμά του στον "Maestro": "Θα πρέπει να αποφασίσει μόνος του αν θέλει να συνεχίσει σε συγκεκριμένα επίπεδα ή να δοκιμάσει μία νέα εμπειρία. Προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν, αυτός είναι που θα ανακοινώσει στη διοίκηση την απόφασή του".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ