ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Δεν φοβόμαστε τη Ρεάλ"

Αλέγκρι: "Δεν φοβόμαστε τη Ρεάλ"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε με δηλώσεις του πως ο στόχος της Γιουβέντους εδώ που έφτασε είναι να παίξει στον τελικό του Champions League και δεν της αρκεί η πρώτη της παρουσία στα ημιτελικά μετά το 2003.

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια απουσίας η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και πλέον στόχος όλων στο στρατόπεδο της "βέκια σινιόρα" δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στον τελικό της 6ης Ιουνίου που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Για να γίνει κάτι τέτοιο οι τρις πρωταθλητές Ιταλίας θα κληθούν να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση αφού αντίπαλός τους στο δρόμο προς τον τελικό προβάλλει η πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να τονίζει ωστόσο σε συνέντευξή τους πως δεν υπάρχει φόβος απέναντι στους "μερένγκες".

"Θα είναι συναρπαστικά στα ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, μία ομάδα γεμάτη αστέρια. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι το τέλος. Σεβόμαστε τη Ρεάλ αλλά δεν έχουμε κανένα φόβο.

Εάν φτάσουμε στον τελικό θα είναι κάτι το εκπληκτικό, το σίγουρο ωστόσο είναι πων δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε με την παρουσία μας στα ημιτελικά.

Υπάρχει πάντα μία παράδοση που επιβάλλει να θέλεις τη νίκη, επειδή πρόκειται για παράδοση 117 χρόνων ενός συλλόγου που έχει κερδίσει σε Ιταλία και Ευρώπη, αν και στους τελευταίους τελικούς που συμμετείχε η ομάδα τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Φέτος τα έχουμε πάει καλά στην Ευρώπη αλλά θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Νομίζουε πως μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ, εάν δεν το πιστεύαμε δεν θα εμφανιζόμασταν εδώ".

Επιπλέον, ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Πολ Πογκμπά θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμος για να ενισχύσει τη Γιουβέντους στα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν.

"Η ελπίδα είναι να τον έχουμε μαζί μας στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και μετά στα επόμενα παιχνίδια, ειδικά στον τελικό του Coppa Italia από τη στιγμή που ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είναι τιμωρημένος".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ